Contact

Jayant Kasi van Jay-IT is al 19 jaar actief met het verrichten van werkzaamheden aan computers bij klanten thuis en op kantoor. Door de up-to-date kennis van computers, smartphones en Apple producten zorgt Jay ervoor dat problemen met uw computer niet alleen worden opgelost maar geeft ook tips hoe deze in de toekomst vermeden kunnen worden.

 

Waarmee kan ik u vandaag helpen?

m

Eendrachtsstraat 44
1502 TL Zaandam

06-10011577

Klantverhalen

Jay van Jay-IT is al jaren onze vaste aanspreekpunt voor ICT vraagstukken. Recentelijk heeft Jay-IT ons bedrijf geholpen met advies over de aanschaf van nieuwe laptops voor onze medewerkers. De nieuwe laptops waren snel geleverd  en Jay heeft ons geholpen met het installeren en overzetten van de data.

Top geregeld!

 

Raymond Burger – Werkplaats-shop.nl

Jay-IT heeft ons geholpen met e-mail problemen. Hij signaleerde het probleem snel en kon daarmee de oplossing aandragen. De fout zat niet bij ons, maar bij de host. Dankzij z’n onderzoek kon het probleem worden opgelost. Dank hiervoor

R.P.G. Langeveld – Sovella Nederland BV

We hadden een probleem met ons internet en na enkele maanden bellen met de provider was het nog steeds niet goed opgelost. Toen we in contact kwamen met Jay kwam hij bij ons thuis langs en had het probleem binnen een dag gevonden en zo gericht opgelost. Fijn dat het zo kon.

 

Mevrouw E van der Drift