Klantverhalen

Wat vinden klanten van Jay-IT?

Jay-it helpt bedrijven in Pijnacker en Nootdorp met ict, computer en netwerk problemen
Jay-it helpt bedrijven in Pijnacker, Nootdorp en omgeving met ict, computer en netwerk problemen

Klant tevredenheid is heel belangrijk voor Jay-IT. Met een attente dienstverlening en een hoge graad van persoonlijke service is Jay-IT al meer dan 19 jaar een vertrouwd gezicht in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Lees hieronder enkele ervaringen van recente klanten van Jay-IT.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Klantverhalen

Jay van Jay-IT is al jaren onze vaste aanspreekpunt voor ICT vraagstukken. Recentelijk heeft Jay-IT ons bedrijf geholpen met advies over de aanschaf van nieuwe laptops voor onze medewerkers. De nieuwe laptops waren snel geleverd  en Jay heeft ons geholpen met het installeren en overzetten van de data. Top geregeld!

Raymond Burger – Werkplaats-shop.nl

Jay-IT heeft ons geholpen met e-mail problemen. Hij signaleerde het probleem snel en kon daarmee de oplossing aandragen. De fout zat niet bij ons, maar bij de host. Dankzij z’n onderzoek kon het probleem worden opgelost. Dank hiervoor

R.P.G. Langeveld – Sovella Nederland BV

We hadden een probleem met ons internet en na enkele maanden bellen met de provider was het nog steeds niet goed opgelost. Toen we in contact kwamen met Jay kwam hij bij ons thuis langs en had het probleem binnen een dag gevonden en zo gericht opgelost. Fijn dat het zo kon.

Mevrouw E van der Drift

× Hoe kan ik u helpen?